Flori cu Sens – Ioana Marinescu

Rebranding

Home / Flori cu Sens – Ioana Marinescu

Brand Styling & Web Design – Flori cu Sens

Ioana și-a dorit să creeze un concept unic în România, în care să îmbine atât dezvoltarea personală prin metode clasice, cât și ședințe de terapie prin flori. Așa a luat naștere conceptul Life & Floral Coaching prin care Ioana își ajută clienții folosind efectul terapeutic al florilor și energia lor vindecătoare.

Pentru că identitatea vizuală a noului brand avea nevoie de elemente care să îmbine cele două tipuri de terapii, am inclus în logo și elemente florale. Ioana vinde în magazinul online Cadouri Florale create chiar de ea, așa că tagline-ul explică succint direcțiile de business: Coaching Floral și Cadouri Florale cu Sens.

Proiectul a fost realizat pe baza unui Pachet Semi-Custom: STARTUP KIT pentru Branding Personal, pe care l-am adaptat cerințelor specifice ale Ioanei.

Din punct de vedere ale designului, mi-am dorit să creez pentru Brandul Flori cu Sens un look proaspăt, viu și autentic.

Ioana a povestit pe Blogul ei experiența de Brand Styling si Webdesign create cu ajutorul STARTUP KIT pentru Branding Personal, in articolul

Ce spune Ana

Am făcut doua site-uri cu Ama și dacă ar fi sa mai fac încă 2, 20 sau 200, tot cu Ama le-aș face. Pentru că lucrează intuitiv, pune întrebări țintite, concise, înțelege ce vrei chiar și când tu nu ești foarte lămurit, este deschisa, receptivă, promptă.

Se spune că site-ul este cartea de vizită a business-ului. Eu aș spune că, pe lângă asta, este și oglinda celui care îl creează și a beneficiarului, așa că între ei este nevoie de chimie și o relație armonioasă pe tot parcursul proiectului. Iar eu asta am simțit, de la prima întâlnire cu Ama, la Rebranding-ul blogului meu, Ioana Marinescu și până la pagina businessului meu, Flori cu Sens.

Recomand din inima!

TEMPLATES SOCIAL MEDIA

ALTE PROIECTE INTERESANTE